Onderzoek naar het dagelijks handelen

Goedendag,

Is er bij u de diagnose reuma vastgesteld en wilt u bijdragen aan een onderzoek? Lees dan verder voor informatie over de methode, aard en doel van dit onderzoek.

Mijn naam is Frederique Franje. Ik studeer aan de HAN in Nijmegen aan de studie ergotherapie. Ik voer een kwantitatief onderzoek uit naar de bewuste studiekeuze die studenten en werkenden naar aanleiding van hun aandoening, namelijk reuma, maakten. De onderzoeksvraag luidt als volgt: “In hoeverre hebben studerende en werkende reumapatiënten rekening gehouden met de mogelijke gevolgen van hun diagnose bij het maken een studiekeuze?”. 

Voor dit onderzoek heb ik een enquête gemaakt. Met deze enquête is het doel om zoveel mogelijk ervaringen en feiten te achterhalen, dat is uitgedrukt in cijfers, om een beter beeld te creëren van de huidige situatie van dit onderzoek. Hierin worden o.a. vragen gesteld over onderwerpen als de studiekeuze in combinatie met de gestelde diagnose, hoe de huidige situatie is met het studeren/werken in combinatie met de gestelde diagnose en over het toekomstperspectief en de gestelde diagnose. De verwachte tijdsinvestering van het invullen van deze enquête is 5 minuten. De manier van afname is via een online platform waar je enquêtes op kan plaatsen, genaamd Microsoft Forms. Het invullen van de enquête is geheel anoniem. Met de ingevulde antwoorden komt er uiteindelijk een resultaat uit de enquête. Vanuit hier worden er aanbevelingen gegeven aan toekomstige studenten waarbij de diagnose reuma is geconstateerd. 

De onderzoeksgegevens worden 1 jaar na dit onderzoek bewaard. De onderzoeksgegevens worden alleen gebruikt voor dit onderzoek om meer te weten te komen over de huidige situatie, wat eraan voorafgegaan was en hoe jullie denken dat je toekomst eruit komt te zien n.a.v. de gestelde diagnose met betrekking tot het studeren/werken. 

In de enquête wordt er gevraagd om toestemming te geven voor het gebruik maken van de (anonieme) onderzoeksgegevens en dat jullie goed zijn ingelicht over de methode, aard en doel van dit onderzoek.  

Onderaan deze mail staan mijn persoonlijke gegevens. Hierop kunnen jullie me bereiken voor eventuele vragen rondom dit onderzoek.

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen met dit onderzoek door de enquête in te vullen! Verder delen wordt gewaardeerd. 

Hierbij de link van de enquête: https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=t-dzXeGzAE2zAwVhQLKjtA4xJSfEfsVMsy7hF51JBN1UOE1SQVgxMUEwR0hHUlRRNFE2SEVERFI3Ny4u 

Met vriendelijke groet,

Frederique Franje 

Email: FCW.Franje@student.han.nl

Telefoonnummer: 06-53680165